Kookclub Jong en Oud

Nu de zomervakantie is afgelopen begint gaat de Kookclub Jong en Oud van start in ’t Middelpunt (Spinetpad 2). De Kookclub wordt geleid door leden van de Werkgroep Kitchen Delicious. Op elke vierde donderdag van de maand gaan we een gezonde en betaalbare volledige maaltijd (meestal drie gangen) koken voor de leden van de club, en voor mensen uit de wijk die graag willen mee-eten. Het accent zal hierbij liggen op de Franse keuken.

Tussen het koken door leren de deelnemers op een speelse manier van alles over hygiëne en voedselkwaliteit (HACCP), prijs-kwaliteitverhoudingen, keukentechnieken, serveren, tafelmanieren, en zo voorts.
Het lidmaatschap van deze kookclub staat open voor mensen van ongeveer 10 tot ongeveer 75 jaar en er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Wie zich inschrijft doet dat altijd voor een complete serie kookworkshops tussen september 2017 en juni 2018 (10 keer). De kosten daarvoor moeten vooraf via de bank worden betaald: jongeren vanaf 11 jaar € 56,00, kinderen tot en met 10 jaar € 47,50, volwassenen € 100,00. Dit is inclusief de ingrediënten. Betaling moet binnen zijn vóór 28 september!

U zult begrijpen dat de club vooral voor de kinderen flink gesponsord wordt – door Gemeente Amersfoort/ Projecten#Indebuurt, Buurtbudget Zielhorst, St. ACC/ABCV/’t Middelpunt, Guiver Freeman Ltd. en Eetcafé Schothorst.

Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Vol is vol! Stuur zo snel mogelijk een berichtje naar kitchen.delicious@outlook.com en dan krijg je een inschrijfformulier. Dit formulier is ook te downloaden van de wijkwebsite: www.wijkzielhorst.nl. Op het formulier vind je meer informatie.
Wil je eerst meer weten? Bel dan 0611 380 349.

De deelnemers vormen samen een vaste kookgroep. Wie zich inschrijft wordt dan ook iedere keer verwacht.

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort