Workshop Gezond en Fit – afvallen en op gewicht blijven

Workshop Gezond en Fit 2020 maandag 25 november.
‘Morgen begin ik echt!’ ‘Ik heb geen tijd om gezond te eten…’ ‘Dit is niet het juiste moment.’
Ben je de smoesjes zat? En is het nu echt tijd om de knop om te zetten? Meld je dan aan voor de workshop Gezond en Fit 2020 op maandagavond 25 november van 19:00 tot 21:30 uur in de Grote keuken van ’t Middelpunt (Spinetpad 2).
 
Deze gratis workshop (gesponsord door het Buurtbudget – Gratis workshops voor en door wijkbewoners) wordt gegeven door Bertine Bouwman, die acht jaar geleden de knop heeft omgezet. Tegenwoordig is zij voedingsconsulent en helpt ze anderen te motiveren en zich weer zelfverzekerd te laten voelen, ongeacht hoeveel zij willen afvallen. Word weer blij met jezelf!
 
In de workshop leer je over gezonde voeding en hoe je die kan toepassen in jouw dagelijks leven. Wat we op deze avond doen:

  • Mini-kookworkshop: samen gaan we de keuken in en maken we gezonde en simpele gerechten. Deze gerechten zijn ook thuis gemakkelijk te maken én goedkoop!
  • Feiten en fabels rondom voeding.
  • Mogelijkheid voor een lifestyle-check.
  • Hoe je gezond kan afvallen (en op gewicht kan blijven!).
  • Twee cliënten vertellen hun verhaal over hoe zij ieder 20 kilo zijn afgevallen.
  • Vrijblijvende informatie over het traject Kickstart Happy You van drie maanden dat start vanaf 6 januari: groepsbijeenkomsten naast één-op-één-begeleiding.

 
En je krijgt een leuke goodiebag mee naar huis.
Let op: VOL = VOL! Aanmelden kan tot en met maandag 18 november via een appje of e-mail naar 0614 381 898 of bertine@coach-033.nl.

De kleinste-maar-fijnste-wijk van Amersfoort