Win een prijs met de mooiste foto van de wijk in Coronatijd

Fotowedstrijd Schothorst, Zielhorst, Hoefkwartier

Zomer 2020

Organisatie: WijkBewonersTeam Zielhorst
 
Reglement:

Maak een foto met als onderwerp ‘Schothorst, Zielhorst, Hoefkwartier in coronatijd’. Op de foto mag van alles te zien zijn, als het maar te maken heeft met Schothorst, Zielhorst of Hoefkwartier. Denk aan: natuur, kunst, cultuur, architectuur, mensen, vakantie, feest, dieren… ‘Coronatijd’ hoeft ook niet per se (mág wel!) te maken te hebben met gezondheid, wél met deze tijd van het jaar: maart – augustus. Foto’s met sneeuw o.i.d. worden dus terzijde gelegd!
 
· Maak je foto(‘s) in Schothorst, Zielhorst of het Hoefkwartier.

· Je mag met maximaal vier foto’s meedoen. · Stuur je foto in jpg.format op naar fotowedstrijdszh@gmail.com. Elke foto graag in een aparte e-mail. Schrijf in de begeleidende e-mail per foto:

1. Een korte tekst over de foto (maximaal 50 woorden).

2. Op welke locatie de foto is gemaakt

3. Wanneer de foto is gemaakt

4. Jouw naam, adres en telefoonnummer

5. Of je wilt deelnemen aan de publieksjury (in de week van 24 – 28 augustus).
 
· Met je deelname geef je toestemming tot publicatie van de foto in een van de communicatieuitingen van het Buurtbestuur SZH (WBT Zielhorst en Wijkraad Schothorst) en eventueel tot het openbaar tentoonstellen van de foto.

· Let op! Zorg ervoor dat je toestemming hebt van de mensen (of eigenaren van dieren) die je op de foto zet voordat je je foto(‘s) instuurt.

Uiterste inzenddatum is 15 augustus 2020.
 
Jury en prijzen

In de week van 24 – 28 augustus krijgen alle fotografen de mogelijkheid de ingezonden foto’s te bekijken. En als je je opgeeft voor de publieksjury kun je dan ook je stem uitbrengen.

Een onafhankelijke vakjury zal de foto’s ook beoordelen.
 
Natuurlijk zijn er prijzen te winnen! Er zullen in ieder geval twee eerste prijzen zijn: één van de vakjury en één van de publieksjury. Daarnaast kunnen de beide jury’s de organisatie adviseren om meer prijzen toe te kennen.
 
Er is een prijzenpot van artikelen waarop de winnende foto’s (afhankelijk van de scherpte) kunnen worden afgedrukt. Die variëren van bierviltjes tot canvas posters. De vakjury kent de (extra) prijzen toe, mede op advies van de publieksjury. Eventueel kan over de uitvoering van de prijs worden overlegd met de winnaars.
 

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort