Beste bewoners van Zielhorst,

Update: Helaas is Stephanie door ziekte langere tijd uitgeschakeld. Zij wordt vervangen door Sanja Willems.

Sanja is te bereiken via de e-mail: sanja.willems@indebuurt033.nl of telefonisch: 0642 495 333.

 

Mijn naam is Stephanie Niessen en sinds 1 februari 2019 ben ik de nieuwe buurtnetwerker van Indebuurt033 voor de wijken Schothorst, Zielhorst en de Hoef. Voor deze mooie nieuwe uitdaging werkte ik al bij Indebuurt033 als coördinator van de informatiewinkel in Liendert.

Ik ben 46 jaar, woon in Bennekom, ben getrouwd en heb twee leuke puberdochters. Voordat ik bij Indebuurt033 ging werken, heb ik gewerkt als docent gezondheidskunde in het middelbaar onderwijs, als preventiefunctionaris in de verslavingszorg en de laatste jaren in het Sociaal Domein.

 

Op het werken in deze sector ben ik nog lang niet uitgekeken. Ik houd ervan om te ondersteunen bij het tot stand komen van mooie ideeën, om verbindingen te leggen, te kijken naar wat er nodig is in een wijk en op maat zaken aan te pakken. En daarvoor hebben we elkaar nodig!

Vooral jullie, als bewoners, weten wat er speelt in de wijk en wat de wensen zijn!

De wijk Zielhorst is mij zeker niet onbekend, maar ik roep iedereen op mij nog meer te laten zien van deze wijk en samen te werken aan de sociale doelen voor Zielhorst.

 

Heb je een idee voor de wijk, heb je daarbij ondersteuning nodig of wil je gewoon eens van gedachten wisselen, neem dan gerust contact met me op! Ik werk hierin samen met het WBT-Zielhorst!

 

Deze groep betrokken bewoners heb ik al een aantal keer mogen ontmoeten. Wat mooi om zoveel energie te zien bij mensen die zich inzetten voor hun wijk!

Past jouw idee in het wijkplan, dan kun je subsidie aanvragen voor je activiteit!

 

Informatie hierover is te vinden op www.indebuurt033.nl/subsidie. Voordat je een aanvraag indient is het verstandig eerst contact op te nemen met mij of het WBT-Zielhorst via: stephanie.niessen@indebuurt033.nl, tel: 0641545986 of via wbt@wijkzielhorst.nl.