Wijkcentrum ’t Middelpunt blijft open deze zomer

Alle energie die in de afgelopen maanden is gestopt in ’t Middelpunt begint vruchten af te werpen. Het aantal bezoekers neemt voelbaar toe. Dank dus aan alle vrijwilligers, die zich inspannen om van 9 uur ’s morgens tot ongeveer tien uur ’s avonds de bar te bezetten. En die daarvoor cursussen hebben gevolgd of nog volgen!
 
Ook dank aan het bestuur van de Stichting ACC (Alevitisch Cultureel Centrum) en aan het Buurtbudget Zielhorst, die samen zorgen voor een warm welkom met een gratis kopje koffie of thee en iedere dag twee verse kranten.
 
Moesten we vorig jaar in de zomer nog een paar weken dicht omdat er te weinig vrijwilligers beschikbaar waren, deze zomer blijven we open! Bij lekker weer zetten we een terrasje buiten. Kom dus lekker voor uw kopje koffie of thee, voor een frisdrankje of voor een ijsje, want ook die verkopen we! We kunnen overigens nog steeds vrijwilligers gebruiken! Man, vrouw, jong, minder jong, iedereen is welkom!
 
Wil jij deze zomer helpen? Maak dan een afspraak met Margriet Guiver-Freeman, telefoon 0611 380 349, of loop op een dinsdagmiddag binnen bij ’t Middelpunt en meld je bij haar! Een deel van de vaste activiteiten zal doorgaan in de zomer, andere houden wel vakantie. En misschien organiseren we
nog wel wat extra zomerse activiteiten…
 
We hopen dat de vakantiegangers hun afwezigheid melden bij wbt@wijkzielhorst.nl, zodat daarover bericht kan worden in de digitale nieuwsbrief. Hebt u nog geen abonnement op de digitale nieuwsbrief Zielhorst (verschijnt 2x per maand)? Stuur een berichtje met voornaam, achternaam en e-mailadres naar wbt@wijkzielhorst.nl en we zetten u op de mailinglijst. Natuurlijk kunt u zich altijd weer gemakkelijk afmelden.
 

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort