Amersfoort groeit de laatste jaren flink. Daarmee wordt ook het verkeer steeds drukker. Dit vraagt van ons dat we goed opletten in het verkeer, maar ook dat we onveilige plekken of plekken die een onveilig gevoel oproepen, waar mogelijk, aanpakken. Als gemeente horen we graag uw ervaringen en ideeën: hoe kunnen we de fietsveiligheid in Amersfoort verder verbeteren?
Lees verder

Gaat u met ons in gesprek?
Hoe ervaart u bepaalde plekken in de stad als fietser? Vindt u dat een bepaalde fietsoversteek anders ingericht moet worden? Heeft u ideeën hoe we de fietsveiligheid kunnen verbeteren? We gaan graag verder met u in gesprek tijdens één van de vier bijeenkomsten. Onder begeleiding van een verkeerskundig adviesbureau wordt in de bijeenkomst ingezoomd op locaties en situaties, motieven en mogelijke verbeteringen. Daarom kunnen per bijeenkomst maximaal 15 bewoners aanwezig zijn. Dus meldt u direct aan!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar fiets@amersfoort.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 3 april 2018. Vermeld in de mail uw naam en de datum, locatie van de bijeenkomst waarbij u aanwezig wilt zijn. U mag twee data opgeven. Vermeld wel graag een voorkeursdatum.

Data bijeenkomsten
Op de volgende data zijn de bijeenkomsten die allemaal starten om 19.00 tot 21.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur.

  • Dinsdag 3 april: Dorpshuis de Neng, Engweg 7 in Hoogland
  • Woensdag 4 april: Regardz, Barchman Wuytierslaan 2
  • Woensdag 11 april: De Dissel, Disselplein 6 in Hooglanderveen
  • Donderdag 12 april: St. Elisabeth Verpleeghuis, Sinte Brandaenstraat 4

Voor meer info klik hier!