’t Middelpunt zoekt een coördinator

Het Bestuur van de Stichting ACC en het WijkBewonersTeam Zielhorst zoeken kandidaten voor de functie van

Coördinator Wijkcentrum ‘t Middelpunt
(22,5 uur per week = 0,6 FTE)

Een afwisselende, verantwoordelijke baan met veel sociale contacten

Samen met alle vrijwilligers van het wijkcentrum zorg jij ervoor dat organisatoren en deelnemers van activiteiten en andere bezoekers gastvrij worden ontvangen in een gezellige, informele sfeer. Jij zorgt voor een evenwichtige programmering van de Kernactiviteiten in de Huiskamer en de Foyer, in overleg met het WBT Zielhorst en de Buurtnetwerker. Jij begeleidt de dagelijkse Inloop en de Kernactiviteiten. Jij trekt vrijwilligers (beheerders en gastmensen) aan, instrueert en begeleidt deze.

Wij bieden, naast een salaris dat bij aanvang ligt tussen € 1268 en € 1391 per maand, een fijne werksfeer en de mogelijkheid tot (in overleg met collega’s) flexibel indelen van je werktijden.

Ben jij een echte persoonlijkheid met een stevig mbo werk- en denkniveau, ruime (levens)ervaring en zakelijk inzicht? Heb jij ervaring in het aansturen van vrijwillige medewerkers? Spreek en schrijf jij goed Nederlands en ben je goed thuis op de computer? Reageer dan schriftelijk, binnen drie weken, naar Wijkcentrum ’t Middelpunt, t.a.v. Margriet Guiver-Freeman, Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort. Via de e-mail mag ook: middelpuntzielhorst@gmail.com

Eerst meer informatie? Je kunt bellen met Margriet Guiver-Freeman (06 11 38 03 49).

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort