Zielhorsters die een activiteit willen organiseren voor de wijk(bewoners) moeten bij voorkeur vóór 1 april de aanvraag indienen. Dat kan onder meer bij de Werkgroep Buurtbudget, lees hiervoor meer  informatie op deze website, download het aanvraagformulier, vul het in en stuur het voor 1 april naar de Werkgroep. De voorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen staan op het formulier.
 
Ook Subsidie Projecten#Indebuurt aanvragen vóór 1 april!
Voor wat grotere projecten, die (aantoonbaar!) aansluiten op de wensen en behoeften die zijn benoemd in het Wijkplan 2019/2020, is subsidie mogelijk vanuit Projecten#Indebuurt. Deze subsidie kan worden aangevraagd via een formulier dat moet worden ingeleverd vóór 1 april. Maar als je die deadline mist, zijn er nog mogelijkheden vóór 1 juni en 1 september.
 
Op dinsdagmiddag kan je tussen ongeveer half 2 en half 5 allerlei informatie over de activiteiten in Zielhorst en over subsidiemogelijkheden krijgen bij ’t Middelpunt. Margriet Guiver-Freeman van het WijkBewonersTeam is er dan en (onder anderen) buurtnetwerker Stephanie Niessen van Indebuurt033 zal regelmatig aansluiten.