Praat mee over een beter en mooier Zielhorst in de wijkvergadering van 28 mei

Dinsdag 28 mei om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in ’t Middelpunt (Spinetpad 2): Wijkvergadering over de wijkdoelen van Zielhorst.

In het wijkplan van Zielhorst 2019/2020 hebben we als bewoners zeven mooie doelen beschreven, waar we samen met professionals aan willen werken. Tijdens deze avond willen we bespreken met welke twee of drie doelen we extra aan de slag gaan in 2019.

Willen we ons bijvoorbeeld focussen op het verminderen van eenzaamheid, het versterken van inzet en activiteiten voor jongeren in de wijk, de betrokkenheid van de verschillende buurten in de wijk vergroten of zijn er andere, wellicht even belangrijke initiatieven denkbaar?

En als we twee of drie doelen hebben vastgesteld, is de volgende vraag: welke stappen zijn dan nodig om deze doelen te realiseren?

Komt u meepraten? Het WijkBewonersTeam Zielhorst en de medewerkers van Inderbuurt033? Wij nodigen u van harte uit! Samen maken we de wijk Zielhorst stukje bij beetje nog mooier! Wilt u zich alvast een beetje voorbereiden? Volg deze link naar het wijkplan. De laatste stand van zaken met betrekking tot het wijkplan vindt u hier.

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort