King Arthur Groep biedt vijf dagen per week van 10:00-16:00 uur ondersteuning en begeleiding aan mensen met (beginnende) geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie. Ontmoetings- en activiteitencentrum King Arthur Groep Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort: 06-41114092, bij geen gehoor 035-2050950. Download hier het programma voor de maand juni.

King Arthur Groep (www.kingarthurgroep.nl) biedt vijf dagen per week van 10:00 – 16:00 uur laagdrempelige ontmoetingen aan mensen met (beginnende) geheugenproblemen in wijkcentrum ‘t Middelpunt in Amersfoort. Wij drinken tussen 10-11 uur koffie, loop binnen voor een kennismaking en ervaar zelf de ongedwongen sfeer. Download hier de Folder KingArthurGroep Middelpunt.

Maandprogramma

Het gevarieerde activiteitenaanbod is te vinden op de website van King Arthur Groep, maar kan u ook toegestuurd worden.

Meedoen?

Wilt een keer meedoen met een activiteit of mee-eten? Er zijn activiteiten die open staan voor wijk- en buurtgenoten. Deze informatie kunt u vinden op ons maandprogramma.

Vrijwilligers gevraagd

King Arthur Groep is op zoek naar vrijwilligers die eenmalig een lezing of muziekoptreden willen verzorgen van een 1 tot 1,5 uur, maar ook vrijwilligers die structureler willen helpen. U kunt denken aan assistent activiteitenbegeleiders, gastvrouwen/heren en chauffeurs die mensen willen halen en brengen van en naar het wijkcentrum. U gaat deel uitmaken van een leuk vrijwilligersteam.

Contactgegevens

King Arthur Groep, ocamersfoort@kingarthurgroep.nl, 0651 364 841 – Ester Kraak (begeleider en teamcoördinator).

Geopend maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 uur.