Elke woensdagmiddag speelclub voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit de wijk

Sportivate Club Zonnebaan is een speelclub voor alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit de wijk. Elke woensdagmiddag doen ze samen spelletjes in de buurt. De spelletjes worden door Junior Sportivators uit groep 7 van De Zonnewijzer en van De Achtbaan begeleid. Deze Junior Sportivators zijn opgeleid en worden (op enige afstand) begeleid door de organisatie Sportivate. Ze zijn te herkennen aan hun oranje Junior Sportivate hesje.
Kom lekker mee buitenspelen – het kost niets! Kom op woensdagmiddag om 3 uur naar het ronde grasveld aan het Balalaikapad (tussen de basisscholen).

Kitchen Delicious – heeft plaats voor twee koks – start weer op 9 januari

Wil je ook mee-eten? Reserveer dan uiterlijk dinsdag 7 januari door middel van een berichtje naar kitchen.delicious@outlook.com of (eventueel SMS, whatsapp) naar 0611 380 349. Op de tweede donderdag van de maand kookt een groepje volwassenen en op de vierde donderdag van de maand kookt een groepje jongeren. Beide groepjes kunnen weer een of twee koks erbij hebben. Dus: Zou je willen meedoen? Meld je dan aan bij Margriet Guiver-Freeman: kitchen.delicious@outlook.com of 0611 380 349. Zie ook de informatie op https://bit.ly/2w6xQwJ. En wist je al dat Kitchen Delicious een eigen Facebook-pagina heeft?