Nieuwsbrief WBT Zielhorst – Stukje bij beetje starten activiteiten weer op

In de jongste nieuwsbrief zien we dat het normale leven zich weer een beetje hervat in Zielhorst.
Kitchen Delicious met afhaalmaaltijden – Vrijwilligers voor ‘t Middelpunt gezocht – Wie willen de Buurttuin Zielhorst onder handen nemen? – Verenigingen Sportpark Zielhorst zoeken mensen voor licht onderhoudswerk – Open Huiskamer ‘t Middelpunt weer open – Inloophuis De Ontmoeting gedeeltelijk heropend – Leger des Heils start weer op.
En nog veel meer informatie over activiteiten, workshops, de Buurtcoaches en Indebuurt033.
Lees ook hier verder.

’t Middelpunt is weer open – met beperkingen

Afgelopen week is ’t Middelpunt weer open gegaan. Met alle nodige maatregelen in verband met corona kunnen we er weer veilig bij elkaar komen, als iedereen zich netjes houdt aan het heropeningsprotocol (ter inzage in ’t Middelpunt). Dat wil onder meer zeggen dat u bij binnenkomst gezondheidsvragen krijgt en dat er in totaal niet meer dan 30 mensen binnen mogen (behalve de vaste vrijwilligers). Van die dertig mogen er maximaal 15 mensen in de grote zaal, 15 mensen in de foyer, 8 mensen in de grote keuken en 8 mensen in de huiskamer. En natuurlijk houdt iedereen zich aan de anderhalve meter afstand.
De naaigroepen van Inge de Hoog draaien weer. Kitchen Delicious begint weer (zie hieronder). De andere groepen maken plannen voor een herstart. Zodra er meer over bekend is, zullen we dat hier melden.
Ideetje: Thuiswerkers die gek worden van de vier muren van hun werkruimte, kunnen ook rustig met hun laptop eens naar ‘t Middelpunt komen om te werken. (Lees meer in de nieuwste nieuwsbrief van het Wijkbestuur)