Wijknieuws – KijkOpDeWijk

Met dit wijkblad blijven wij, WijkBewonersTeam Zielhorst en Wijkraad Schothorst, werken aan het contact met en tussen bewoners, ook nadat we gestopt zijn met onze publicaties in De Stad Amersfoort.

In de KijkOpDeWijk staan artikelen die specifiek over een van de drie wijken gaan. Daarnaast brengen we nieuws dat alle drie de wijken betreft. Al zijn Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier verschillende wijken, ze hebben ook veel gemeenschappelijk.

KijkOpDeWijk wordt zes keer per jaar gratis huis aan huis verspreid, met in elke editie een interessante, kleurrijke mix van wijkgebonden artikelen en nieuws uit het hele gebied Schothorst-Zielhorst-Hoefkwartier (SZH). Daarnaast berichten we natuurlijk over lopende en nieuwe wijkactiviteiten en zult u in elk nummer een agenda vinden.

We streven naar die zes keer, maar dat lukt alleen als we voldoende adverteerders vinden. We hebben namelijk niet het gehele benodigde subsidiebedrag gekregen dat we hadden aangevraagd bij Indebuurt033.

Dus… bent u ook blij met dit mooie wijkblad? Meldt u zich dan aan als adverteerder. Daarvoor hoeft u geen ondernemer te zijn. Ook andere wijkbewoners kunnen KijkOpDeWijk sponsoren met een kort bericht op een kwartbladzijde, of – voor één euro per woord – in een ‘Bliekje’ met bijvoorbeeld een felicitatie, een ‘te koop’ of ‘gezocht’. De advertentietarieven staan op de achterpagina.

Heeft u een leuk onderwerp voor een volgend nummer of een interessante vraag voor de vragenrubriek, laat het ons weten: redactiekodw@gmail.com.

Edities van KijkOpDeWijk SZH van dit en vorig jaar:
2023 nr.2 mrt/apr

 

2023 nr.1 jan/feb

 

2022 nr.6 nov/dec

 

2022 nr.5 sept/okt

 

2022 nr.4 juli/aug

 

2022 nr.3 mei/juni

 

2022 nr.2 maart/april

 

2022 nr.1 januari/februari

 

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort