Met dit wijkblad blijven wij, WijkBewonersTeam Zielhorst en Wijkraad Schothorst, werken aan het contact met en tussen bewoners, ook nadat we gestopt zijn met onze publicaties in De Stad Amersfoort.

In deze eerste KijkOpDeWijk staan artikelen die specifiek over een van de drie wijken gaan. Zo schrijven de oprichters van de Rozenbuurttuin in Schothorst over hun project en vindt u informatie over het Buurtbudget Zielhorst. Daarnaast brengen we nieuws dat alle drie de wijken betreft. Al zijn Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier verschillende wijken, ze hebben ook veel gemeenschappelijk, zoals de wijkboa en de buurtnetwerker. En juist die twee komt u in dit eerste nummer tegen.

Het is de bedoeling dat KijkOpDeWijk zes keer per jaar verschijnt, met in elke editie een interessante, kleurrijke mix van wijkgebonden artikelen en nieuws uit het hele gebied Schothorst-Zielhorst-Hoefkwartier (SZH). Daarnaast berichten we natuurlijk over lopende en nieuwe wijkactiviteiten en
zult u in elk nummer een agenda vinden.

We streven naar die zes keer, maar dat lukt alleen als we voldoende adverteerders vinden. We hebben namelijk niet het gehele benodigde subsidiebedrag gekregen dat we hadden aangevraagd bij Indebuurt033.

Dus… bent u ook blij met dit mooie wijkblad? Meldt u zich dan aan als adverteerder. Daarvoor hoeft u geen ondernemer te zijn. Ook andere wijkbewoners kunnen KijkOpDeWijk sponsoren met een kort bericht op een kwartbladzijde, of – voor één euro per woord – in een ‘Bliekje’ met bijvoorbeeld een felicitatie, een ‘te koop’ of ‘gezocht’. De advertentietarieven staan op de achterpagina.

We wensen al onze lezers in Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier veel plezier met deze eerste KijkOpDeWijk. Heeft u een leuk onderwerp voor een volgend nummer of een interessante vraag voor de vragenrubriek, laat het ons weten: redactiekodw@gmail.com.

Namens de kernredactie,
Noor Naaborgh (Wijkraad Schothorst)
Margriet Guiver-Freeman (WBT Zielhorst)

Hier kunt u de eerste editie van KijkOpDeWijk lezen en downloaden.