Kitchen Delicious

(Aankomende) koks gezocht!

De eerste anderhalf jaar Kitchen Delicious is heel succesvol geweest, met heerlijke maaltijden en regelmatig enthousiaste mee-eters. Dat willen we graag voortzetten, maar daarvoor hebben we mee-kokers nodig. Zowel bij de volwassenen als bij de jongeren is plaats voor mensen die het leuk vinden om te (leren) koken en de gekookte maaltijden ook op te eten – vaak samen met gasten.

De koks bereiden eenmaal per maand een heerlijke driegangenmaaltijd. Op de tweede donderdag van de maand kookt een groepje volwassenen, op de vierde donderdag van de maand kookt een groepje jongeren.

Bij het koken gaan we zoveel mogelijk uit van ingrediënten van het seizoen, maar er wordt ook gekeken naar uitdagende, niet te gewone recepten. Uiteraard kunnen de koks hun wensen en ideeën inbrengen. Het is in elk geval niet een kwestie van zoveel mogelijk voor zo weinig mogelijk geld!

Voor het opeten van de maaltijd kunnen gasten (mee-eters) aansluiten, tegen betaling van EUR 6,50 per persoon per keer. Ook de koks eten natuurlijk mee van de door hun bereide driegangenmaaltijd. Zij betalen ook mee aan de ingrediënten die worden gebruikt: volwassenen EUR 5,00 per keer en jongeren tot 18 jaar EUR 4,50 per keer.

Meer lezen? Zie: Flyer en Inschrijfformulier v201807