SoWhat (Spinetpad 2 in Zielhorst) is, net als Lijn 16 (Bruispad 4 in Schothorst) een jongerencentrum dat wordt beheerd door Indebuurt033. Hier komen tieners en jongeren van tien tot en met veertien jaar samen en worden activiteiten georganiseerd voor en door jongeren, ondersteund door de jongerenwerkers van Indebuurt033.

So What biedt de tieners een nuttige vrijetijdsbesteding door middel van activiteiten en open inlopen. Tijdens een open inloop (tienermiddag), op elke maandag- en woensdagmiddag, van 14.00 – 16.30 uur, is iedereen welkom en is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld achter de computer te gaan, op de WII of Playstation te spelen. Ook is er een pooltafel en een echte airhockeytafel. De airhockeytafel is mogelijk gemaakt door het buurtbudget. Ook is er een speciale meidenkamer waar allerlei meidenspullen staan.
Naast de open inlopen worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals uitstapjes, workshops en tienerdisco’s.

So What werkt zo veel mogelijk samen met omliggende scholen en andere instanties die ook met tieners te maken hebben. Tijdens alle activiteiten en open inlopen is er altijd ten minste één agogisch werker die toezicht houdt.

Actieve jongeren

Er is uiteraard altijd ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Heb je een idee voor een activiteit of een evenement in de wijk, of wil je vrijwilliger worden?

Neem dan contact op met de Jongerenwerker voor onze wijk, Linda Blokpoel, linda.blokpoel@indebuurt033.nl, telefoon 0643 141 088, of met Groepsondersteuner Jongerencentra, Ferdinand Verheus: ferdinand.verheus@indebuurt033.nl, telefoon 0643 709 052.

Kijk ook eens op Facebook SoWhat!.

So WhatTienercentrum So What, Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort, 033 456 9228