Binnenkort wordt er weer een EHBO-cursus georganiseerd door de EHBO-vereniging Zielhorst. De cursus van tien lessen (plus een voor het examen) leidt op voor het examen voor het Eenheidsdiploma EHBO van het Oranje Kruis, inclusief kinder-EHBO, reanimeren en gebruik van de AED. De cursus kost EUR 195,00 en dat is inclusief de contributie voor het lidmaatschap 2019 van de vereniging.
 

Er zijn ziektekostenverzekeringen die de cursus vergoeden voor hun verzekerden. Als jouw verzekering dat niet doet is er nog een mogelijkheid om de kosten vergoed te krijgen, als je tenminste in Zielhorst woont en/of werkt: De eerste tien mensen die hun diploma halen en zich vervolgens aanmelden als Burgerhulpverlener, kunnen de kosten declareren bij het Buurtbudget Zielhorst!
 

De instructeurs zijn bereid om overdag óf ‘s avonds de lessen te geven. We denken op dit moment aan de donderdagavond of de vrijdagochtend (beide in ‘t Middelpunt).  Mensen uit andere wijken zijn ook van harte welkom!  Meteen aanmelden? Download hier het formulier.