(Bericht van de politie)

Geachte heer of mevrouw,

U heeft er misschien al van gehoord: de afgelopen maand zijn in uw buurt verschillende (pogingen tot) inbraken geweest. Om u meer te vertellen over de mogelijkheden om woninginbraken te voorkomen, gaan we graag met u in gesprek in de Buurttent.

U bent van harte welkom bij de Buurttent op 9 oktober van 17.00 tot 18.30 uur op het grote grasveld tussen de Albert Schweitzersingel en de Artistotelesstraat.
(De tent staat ter hoogte van de Aristotelesstraat bij de nummers 134 – 152.)

In de Buurttent zijn medewerkers aanwezig van politie en gemeente. U kunt er informatie krijgen over manieren om de kans op een inbraak te verkleinen. U krijgt er ook een waardebon voor een gratis woningscan bij u thuis.

Gratis woningscan
De gemeente Amersfoort heeft afspraken gemaakt met Van der Pol Beveiligingstechniek BV en Securiteit. Deze twee bedrijven werken met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tijdens een woningscan bekijken ze uw woning en vertellen u waar eventueel ‘zwakke plekken’ zitten. Wij bieden u deze woningscan gratis aan tot en met 31 januari 2018.

Eventuele maatregelen die u neemt naar aanleiding van deze woningscan zijn wel voor uw eigen rekening. Het laten uitvoeren van de gratis woningscan verplicht u echter tot niets.
Kunt u er niet bij zijn op 9 oktober? Kijk dan op www.amersfoort.nl/woninginbraak voor tips om een woninginbraak te voorkomen.

Samen maken we Amersfoort veiliger!