Vrijwilliger worden? Kom naar de informatiewinkel!

Indebuurt033 zoekt vrijwilligers

  • Zet je graag je kennis en talenten in om iets te betekenen voor een ander?
  • Vind je het leuk om zaken uit te zoeken en nieuwe dingen te leren?
  • Kun je goed luisteren en weet je de juiste vragen te stellen?

Word dan vrijwilliger in één van de Informatiewinkels van Indebuurt033. In de Informatiewinkel kunnen mensen terecht met vragen op het gebied van o.a. zorg, welzijn, wonen, werk, geld en recht, opvoeden, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Je werkt in een leuk team met vrijwilligers en beroepskrachten. Geen dag is hetzelfde in de informatiewinkel!

Wij zijn op zoek naar:
Vrijwilligers Geld en Recht (vacature 29267)
Wil je graag mensen ondersteunen die specifieke vragen hebben op het gebied van financiën en juridische onderwerpen? Als vrijwilliger Geld en Recht help je mensen met bijvoorbeeld het invullen van diverse formulieren, het aanvragen van toeslagen, het invullen van de belasting of het regelen van een kwijtschelding. Ook het schrijven van een bezwaarschrift en het uitzoeken van een eenvoudig juridisch vraagstuk behoren tot je werkzaamheden. Je wordt hierin altijd ondersteund door een professional.

Naast deze functie zijn we ook op zoek naar:

  • Vrijwilligers Zorg en Welzijn (vacature 29285)
  • Vrijwilligers voor de informatiewinkel (vacature 26843)

Nieuwsgierig?
Loop eens binnen bij een informatiewinkel en laat je informeren. Kijk voor locaties en openingstijden op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.
Je kunt ook kijken op www.indebuurt033.nl/vacature en zoeken op bovengenoemde vacaturenummers of andere vrijwilligersfuncties.