MijnMeander: online inzage in eigen ziekenhuisdossier

Meander Medisch Centrum biedt alle patiënten vanaf nu online toegang tot onderdelen van hun eigen ziekenhuisdossier. Via het patiëntenportaal MijnMeander kunnen patiënten onder meer uitslagen van onderzoek bekijken en afspraken maken of inzien.
Komend jaar komen er steeds meer mogelijkheden bij. Op woensdag 28 februari kunnen patiënten en bezoekers in de hal van het ziekenhuis een toelichting en uitleg krijgen over het gebruik van MijnMeander.

Afspraken zelf inplannen
Naast het online inzien van hun ziekenhuisdossier kunnen patiënten bij verwijzing door hun huisarts op vier poliklinieken zelf online een afspraak maken. Dat geldt voor de poliklinieken Gynaecologie, Dermatologie, Oogheelkunde en Reumatologie. En er komen binnenkort meer poli’s bij. Met de agenda in de hand bepalen patiënten zelf wanneer een afspraak hen beste uitkomt.

Handig: MijnMeander app
Op de mobiele telefoon of tablet kunnen patiënten via de handige MijnMeander ook makkelijk en veilig bij hun persoonlijke gegevens in het portaal. Inzage in het dossier kan wegens veiligheidseisen alleen via het portaal MijnMeander en niet via de app.

Voor meer info klik hier.