Het vijverconcerten Amfitheater Kattenbroek op 24 juni

Zondag 24 juni is het 10 jaar geleden dat het management van Sixties Generation uit Amersfoort de organisatie overnam voor het organiseren van culturele activiteiten op het waterpodium voor het Amfitheater Kattenbroek.

De architect van wijk Kattenbroek, dat nu ruim 25 bestaat, had toentertijd ambitieuze plannen met de vijver. Het functioneren van de vijver is niet helemaal geworden zoals bedoeld. Het weer, vrijwilligers, onderhoud en verval van oevers speelden een rol. Het podium zakte in de loop der jaren langzaam weg en in de begroting voor herstel van de totale vijver was geen budget voor een nieuw podium

De laatste jaren gingen de concerten gewoon door op de rand van het Amfitheater. 2018 voor de 10e keer en wat grootser van opzet. De gemeente Amersfoort en de buurtbudgetten Kattenbroek en Zielhorst werkten graag mee aan dit jubileumconcert.

Sixties Generation als “huisband”
De band speelt bekende hits uit de jaren ‘60 en ’70, Elvis, Cliff, Status Quo, The Cats, Scott McKenzie, The Beatles, Trini Lopez, Boney M, Tom Jones. Peter Koelewijn, Chuck Barry en vele anderen komen langs bij de vijver.

Gastoptredens van o.a.:
– Tanja (zang, viool) & Tom (bas)
– Eelke Douma (toetsen) en Dick Smit (zang, gitaar)
– Presentatie: Francis Hazekamp

Datum: 24 juni
Tijd: 14:00 uur  – 17:00 uur
Locatie: Het waterpodium, Het Masker 2, 3823 AT, Amersfoort
Toegang: Gratis

Voor meer info over Sixtiesgeneration klik hier!