Gluren bij de Buren, 117 huiskamers, 117 lokale acts, 351 optredens!

Wat is Gluren bij de Buren?
Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Amersfoort. Het vloerkleed is het podium. De bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Amersfoort gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?
Gluren bij de Buren vindt door heel Amersfoort plaats op zondag 11 maart 2018. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke woonkamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

Is Gluren bij de Buren gratis te bezoeken?
Ja! De kracht van Gluren bij de Buren is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Neem dus vooral kleingeld mee!

Mag iedereen zich aanmelden voor Gluren bij de Buren?
Iedereen mag zich aanmelden met hun woonkamer! Van portiekflat tot villa en van rijtjeshuis tot bungalow. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk houden we rekening met de vierkante meters bij de programmering. Een 30-koppig-koor past natuurlijk niet overal!

Waar kan ik me aanmelden?
Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
Bekijk de aanmeldpagina!

Voor meer info over Gluren bij de Buren klik hier!