Dorpsfeest Hoogland strikt veel grote namen

Aan bekende artiesten geen gebrek op het 26ste Dorpsfeest Hoogland. Het vierdaagse evenement dat half september plaatsvindt in Park Schothorst wordt muzikaal omlijst door vaderlandse coryfeeën als Anita Meyer, George Baker, Rowwen Héze en de 3 J’s.

Ook de rappers Kraantje Pappie en Lange Frans, zangeres Maan en levensliedzanger Wolter Kroes beklimmen het podium tijdens het dorpsfeest, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt.

Op de line-up die deze week rond kwam, staan ook de namen van het OneTwoTrio, de Marcel Fisser Band, Henk Dissel en Fire Beatz. Grote verrassing voor de jongste bezoekers is de lang stilgehouden komst van de meidenband K3.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers, die zaterdag en zondag de handen uit de mouwen willen steken. Het begeerde Dorpsfeest T-shirt en eeuwige dank is hun deel, vermeldt de oproep.

Dorpsfeest Hoogland begint op donderdag 13 september en eindigt zondagavond 16 september. Teams die willen deelnemen aan de 20ste editie van Sterrenslag op zaterdag 15 september kunnen zich morgenavond inschrijven in café de Kolkrijst in Hoogland.