Komt de ‘Mooiste Hond van Nederland 2018’ uit Zielhorst?

Vanaf 8 maart tot en met 13 april wordt de online verkiezing ‘Mooiste Hond van Nederland’ gehouden. Je kunt nu jouw trouwe viervoeter gratis nomineren voor deze leuke titel.

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Award uitreiking
De verkiezing van de Mooiste Hond 2018 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 6 mei afgesloten met een spannende finale. Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijdens Animal Event op zondag 6 mei. Honden die bij de provincie verkiezing tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op zondag 6 mei. De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 6 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

Klik HIER om jouw hond te nomineren

www.mooistehond.nl