in ‘t Middelpunt Zielhorst, Daar zit muziek in…

Elke laatste zaterdag van de maand m.u.v. juliaugustus én december 2019

 

Gezamenlijk naar het ruime variatie in muziekaanbod luisteren. Het kan allemaal op de laatste zaterdag van de maand van 16:00 uur tot 18:00 uur in ‘t Middelpunt. En de toegang is gratis voor élke muziekliefhebber.

Deze muzikale middagen worden gesponsord door Buurtbudget Zielhorst. De organisatoren streven naar ruime variatie in het muziekaanbod.

Agenda / Programma t/m juni 2019

 

30 maart 2019: The O’l FOXESIerse folk, voor de derde keer x enthousiaste groep van zes muzikanten . Veel enthousiaste fans en voetjes van de vloer!

27 april 2019: Koningsmiddag:  THE CLOAKsymfonische rock en blues, wordt buiten opgetreden, We gaan het feest daar voortzetten.

25 mei 2019: HILLS EN HAMID: een duo dat traditionele blues met oude Perzische liedjes combineert, Hamid (bluesmondharmonica fenomenaal) heeft eerder hier bij Stranger Blues gespeeld.

29 juni 2019: KANADA BLUESBAND: een speelse groep muzikanten die ook vorig jaar hebben opgetreden, op de heetste dag van het jaar met alle deuren open, was een groot succes.

Iedere laatste zaterdag van de maand – Entree gratis

 

Juli en augustus is er géén Muziekcafé. Je kunt wel vast oefenen voor je optreden op HET OPEN PODIUM op 28 september 2019

Heb je vragen of wil je meer informatie stuur jouw mailbericht naar: muziekcafezielhorst@gmail.com

 

muziekcafe-wijknieuws-maart-2019