Buurtsportcoach Schothorst & Zielhorst

Buurtsportcoaches zijn er voor iedereen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Zij organiseren sport- en beweegactiviteiten, zorgen voor extra sportaanbod op scholen en leiden Amersfoortse jongeren op tot City Trainers. Het actuele programma (pdf) kunt u hier downloaden. Dit is de link naar de website van de Buurtsportcoach Amersfoort.
 
Wat kunnen de Buurtsportcoaches voor u betekenen?
Stel, u wilt eigenlijk wel meer bewegen, maar u weet niet waar u dat kunt doen, of u weet niet welke sport het beste bij u past. Misschien heeft u fysieke ongemakken, bent u al wat ouder, of heeft u een beperking en houdt dat u tegen om te bewegen.
 
De Buurtsport­coaches kennen het beweegaanbod bij u in de buurt en kennen ook alle Amersfoortse sportverenigingen goed. Zij kunnen u hel­pen om een plekje te vinden, zodat u op uw eigen niveau kunt gaan sporten. In het speeltuingebouw, de gymzaal om de hoek, een gezellige wandelgroep, een dansschool of bij de sportvereniging.
 
Ook als u activiteiten zoekt voor uw kinderen kunnen wij helpen. Voor kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen kan worden bekeken of er een aanvraag kan worden gedaan bij het Jeugdsportfonds om de contributie voor de sportvereniging te betalen. Kortom, wij kunnen iedereen helpen om in beweging te komen.
 
De eerste stap
Neem contact op met de Buurtsportcoach uit de wijk:
Sonny Brons (SBrons@sro.nl, 06 – 34 94 16 74)
Of bel het algemene nummer 033-4225185.
Samen kunnen we aan de slag!
 
Facebook: Buurtsportcoachamersfoort
www.buurtsportcoach.nl
 

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort