Ook  2016 was voor Burenhulp Zielhorst een goed jaar, het team kijkt met een tevreden blik terug.

De bewoners van Zielhorst wisten ons te vinden voor 54 vragen om een helpende hand. Deze hulpvragen bestonden voornamelijk uit het doen van kleine huishoudelijke klussen, het bijwerken van tuintjes, het oplossen van probleempjes met smartphones of de PC.

Maar Burenhulp Zielhorst heeft nog meer ruimte om een helpende hand te bieden. Heeft u een probleempje waarvan u denkt misschien kan Burenhulp mij wel helpen, schroom niet en bel  telefoonnummer 0640 181 255.  Is de vraag voor Burenhulp te groot, dan kunnen we altijd samen kijken wie u eventueel wel kunt benaderen voor een oplossing. Samen staan we immers sterk.

Burenhulp is er niet alleen voor het oplossen van probleempjes. Heeft u behoefte aan een praatje tijdens een kopje koffie, of vindt u het fijn met iemand te gaan wandelen? Ook daarvoor kunt u telefoonnummer  0640 181 255 bellen. Er zijn buurtgenoten die graag bij u langskomen voor een praatje, thuis of tijdens een wandeling.

Helaas kunnen we niet alle vragen voor hulp in de tuin positief beantwoorden.  Burenhulp kan nog buurtbewoners gebruiken die graag in de tuin bezig zijn.  Hierbij moet gedacht worden aan kleine klussen als wat snoeiwerk of een beetje schoffelen. Grote klussen kunnen we niet aan en verwijzen we door naar een professional.  Vindt u werken in de tuin een aangename bezigheid en wilt u graag een ander in de tuin helpen, bel dan telefoonnummer 0640 181 255 en sluit u aan bij Burenhulp. U bent van harte welkom.

Kortom, wilt u anderen in Zielhorst helpen, heeft u een vraag voor hulp of wilt u gewoon wat meer weten over Burenhulp Zielhorst, bel ons telefoonnummer 0640 181 255 of mail ons op burenhulpzielhorst@gmail.com.