32e fiets- en wandeltocht voor 55-plussers

 
De vrijwilligers van de sportcommissie Plussers Sport Amersfoort (PSA) organiseren in samenwerking met de Amersfoortse buurtsportcoaches op zaterdag 6 april weer een gezellige wandel- en fietstocht. Het wordt al de 32e editie! Deelnemers kunnen een prachtige wandeling maken van 2 uur met een pauze halverwege, of een fietstocht van 30 of 40 kilometer. Na afloop is er een optreden van entertainer Jeroen de Boer onder het genot van een lekkere pannenkoek en een drankje.
 

Deze keer is het start- en eindpunt Pannenkoekenrestaurant De Kabouterhut aan de Barchman Wuijtierslaan 202.
Er zijn verschillende starttijden: de wandelaars starten om 10.15 uur, zij kunnen meelopen met een gids.
Vanaf 9.30 uur start de fietsroute van 40 kilometer en om 10.00 uur de fietsers met een fiets zonder ondersteuning (30 km) De fietsers met e-bike voor de 30 km starten om 10.30 uur.
 

Het middagprogramma start om 13.15 uur met de traditionele loterij en gezellige muziek. Tegen 15.30 uur is het afgelopen. U kunt natuurlijk ook alleen voor het middagprogramma naar de Kabouterhut komen!

Ieder jaar doen zo’n 200 sportieve 50-plussers mee aan dit evenement. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal. De kosten zijn € 5,00 per persoon. Hiervoor ontvangt u een routebeschrijving en na afloop een gratis consumptie, korting op een pannenkoek en een bon voor de loterij.
Inschrijven kan via de mail: seniorensport@sro.nl
 

Als u meer informatie wilt of u wilt zich via een inschrijfformulier inschrijven, kunt u bellen met het secretariaat van SRO: 06-17455323.

De kleinste-maar-fijnste wijk van Amersfoort