Even voorstellen….Saskia-Turk

Saskia Turk, buurtnetwerker van Indebuurt033 voor de wijken Schothorst en Zielhorst.

Ik ben altijd benieuwd naar de verhalen achter de mens. Wat drijft hen? Wat vinden ze belangrijk, waar kiezen ze voor en waarom? ? Niet om te oordelen maar uit pure interesse. Mensen ontmoeten en met elkaar verbinden, loopt als een rode draad door mijn leven. Als mensen met elkaar in contact komen, ontstaan er namelijk ideeën, zijn er gesprekken, komen er initiatieven. Dat is het leuke aan mijn rol als buurtnetwerker; het zijn juist deze ideeën en initiatieven die ik mag en kan ondersteunen. Wat vindt u als inwoner belangrijk, daar ben ik naar op zoek. Het kan een klein plannetje zijn maar ook grootse plannen, het maakt niet uit. Met de juiste mensen kan een mooi idee uitgroeien tot een prachtig initiatief voor en door wijkinwoners.

Op de website van Indebuurt033 staat: “Samen werken aan een leefbare buurt. Een plek waar iedereen meetelt en meedoet. Met ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning voor wie dat nodig heeft. Door verbinding, daadkracht en positiviteit.”

Ik hoop mijn steentje bij te dragen aan een leefbaar Zielhorst en doe dat graag samen met u.

Een vaste werkplek heb ik (nog) niet, maar wel een mobiel kantoor. Per telefoon of e-mail ben ik 5 dagen in de week bereikbaar voor vragen, voor een ontmoeting of voor een uitnodiging tot een overleg. Mijn kantoor is mijn fiets, waar ik de wijken Zielhorst en Schothorst dagelijks mee doorkruis. Ik loop binnen bij activiteiten die er al zijn in de wijk maar ik kom ook graag praten over nieuwe plannen op het gebied van welzijn.

Neem gerust contact met mij op of spreek mij aan als ik voorbij kom, een luisterend oor is er altijd.

Graag tot gauw in de wijk,

Saskia Turk

Saskia.turk@indebuurt033.nl

0642 623 012